The Lock.

SPACE / Concierge area within main building

LOCATION / Greenford, West London

BUILDING / Contemporary New Build

TARGET PURCHASER / City Professionals, Commuters, Investors

BRIEF / To create a luxurious, contemporary interior which is elegant and functional for residents

Designers Notes.

Located in West London, only a stones throw from Wembley Stadium, The Lock is within a thriving new waterfront neighbourhood overlooking the Grand Union Canal. The design brief from the client was to create an interior space that looked incredible whilst providing pragmatic spaces for residents to use on a regular basis.

We divided the vast concierge area in to three key zones via an array of bespoke designed and manufacturer items – the entrance area with a beautiful bleached oak and ivory tiled desk, a relaxing zone with modular seating and a statement floor-to-ceiling custom made bookcase, and finally the work-from-home zone with fixed banquette seating, corrugated wall panelling and flexible work stations.

A pastel palette of powder blue, oyster pink and ochre, combined with deep tones of wenge wood, black metal and polished brass, creates an elegant and fresh interior.