The Avenue.

 

PROPERTY / Three-bedroom apartment

LOCATION / Queens Park, North West London

TARGET PURCHASER / Affluent couple already living in Queens Park

MARKET VALUE / £1.2 million

BRIEF / To create a light, fresh and clean palette using natural materials with injections of colour

Designers Note’s.

The brief from our client for their duplex penthouse apartment was to create a scheme with a very fresh palette, taking inspiration from The White Company, to accentuate the beautiful natural light pouring through the floor to ceiling windows.

The design features a host of natural woods, beaten metals, textured wallpapers and natural fabrics creating a welcoming experience that demonstrates a design led approach to natural beauty. The clean palette is enhanced by bursts of burnt orange and forest green in the artwork, fabrics and accessorising.

Images supplied by Regal London.