Stone Studios.

SPACE / Concierge area within main building

LOCATION / Hackney Wick, North-East London

BUILDING / Contemporary Urban New Build

TARGET PURCHASER / City Professionals, Creatives, Investors

BRIEF / To create an interior to reflect the unapologetically urban surroundings

Designers Notes.

Described by the client as “unapologetically urban”, Stone Studios is located in the trendy North-London area of Hackney Wick, surrounded by urban art, artisan trades and an amazing food scene. There was no shortage or inspiration for our urban interior design scheme in the concierge area.

We went to every length to create unique talking points through the space including tables made from recycled plastic bottles, art made from recycled bicycles, fabrics from ‘House of Hackney’, neon artworks and recycled metal lettering. The scheme focuses on an carefully blended eclectic mix of colours, textures and styles to create a statement show piece.

Although the main design narrative is urban, the interior scheme achieves an understated tone of luxury in the palpability and quality of the fabrics and finishes throughout the space.