Millfields.

 

PROPERTY / Marketing Suite in temporary unit

LOCATION / Hackbridge, South West London

DEVELOPMENT BRAND / Powder blue, white and copper

PROJECT TIMESCALE / 18 Months

BRIEF / To create a light, bright and fresh sales space that highlights the brand values of the development with clearly defined customer zones

Designer’s Notes.

With its rural location and natural surroundings, this temporary marketing suite needed to be fresh and natural. Taking significant inspiration from the Millfields brand we have encapsulated the essence of the development with pastel blues together with soft grey and white diagonal lines.

The enormous 52-light stainless steel pendant sourced from the Netherlands suspended over the reception desk completely captures the diagonal lines of the brand. Directly below the light is the bespoke reception desk with inset Portuguese grey geometric timber panelling.

As well as operating as a very functional unit for brochure and PPE storage, the bespoke dividing wall acts as a privacy screen for the advanced purchasers as well as housing for the TV which interacts with the scale model. All the oversized brass handles have been custom made for this project, which together with similar considered details give the joinery complete sophistication.